Liikunta

KOSMOS BURAN RY

Politiikan tutkimuksen ja sosiologian opiskelijoiden

ainejärjestö

Liikunta


Rovaniemellä opiskelijoille on tarjolla monipuoliset liikuntamahdollisuudet niin omatoimisesti, Lapin korkeakoulukonsernin sekä oman ainejärjestömme kautta. Luonnollisesti lenkkeilyyn, hiihtoon ja muuhun omatoimiseen ulkoiluun mahdollisuudet ovat Lapin luonnossa loistavat.


Lapin korkeakoulukonsernin sporttipassilla pääset edullisesti osallistumaan mm. ohjattuihin liikunta-aktiviteetteihin, kuntosalivuoroille, kiipeilyyn, erilaisiin palloilulajeihin jne.


Myös omalla ainejärjestöllämme on säännöllistä liikuntatoimintaa. Meillä on joukkueet sekä jalkapallon että salibandyn korkeakoulujen harrastesarjassa, joissa ei ole koskaan liikaa aktiivisia osallistujia; järjestämme myös itseksemme omatoimista liikunta-aktiviteettia, kuten pesä- ja jalkapallohöntsäilyä ja muuta pientä kivaa.


Lisäksi ympäri vuoden Rovaniemeläisille opiskelijoille järjestetään erinäisiä suurempia liikuntatapahtumia, kuten hankifutisturnaus. Lapin yliopiston opiskelijana ja etenkään Kosmos Buranin jäsenenä ei siis todellakaan jää tekosyitä olla harrastamatta liikuntaa.

kosmosburan@ulapland.fi

taustakuva: Joonas Mattila

Copyright @ Prologue Events Oy