Vuosijuhlat

Kosmos Buran ry:n III vuosijuhlat

Lämpimästi tervetuloa Kosmos Buran ry:n kolmansille vuosijuhlille!

Juhlistamme rakasta kolmevuotiasta politiikkatieteiden ja sosiologian ainejärjestöämme cocktail-tilaisuuden merkeissä lauantaina 9.4.2016 Lappia-talolla Saivo-salissa. Tilaisuus alkaa kello 18 alkumaljoilla ja tervehdyksillä, ja päättyy Lappia-talolla klo 0:00. Virallisena jatkopaikkana toimii Nightclub HalfMoon.

Akateeminen silliaamiainen järjestetään sunnuntaina 10.4. DAS Kodalla klo 12.00 alkaen. Silliaamiainen kustantaa huokeat 3 euroa. Silliksestä ja sillishauskuuksista luvassa lisää infoa myöhemmin.

Vuosijuhlillamme pukukoodina on tumma puku / cocktailmekko. Myös avecit ovat tervetulleita juhliin.

***

Kosmos Buranin jäsenille alkoholillinen juhlamenu kustantaa 50 euroa ja alkoholiton 46 euroa.

Muille kuin jäsenille alkoholillinen menu kustantaa 55 euroa ja alkoholiton 51 euroa.

Hinta sisältää alkumaljan, cocktail- ja jälkiruokamenun sekä ruokajuomat. Ruoat vuosijuhlillemme tulevat Bar & Cafe 21:ltä.

Huomioithan, että Lappia-talolle ei saa tuoda omia juomia, mutta Cafe & Bar 21 tarjoilee paikan päällä juomia opiskelijahinnoin.

***

Ilmoittautuminen vuosijuhlille tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen hallitus@kosmosburan.fi lauantaihin 26.3. mennessä. Avecit ilmoitetaan samalla viestillä.

Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä juhlitko alkoholillisena vai alkoholittomana sekä mahdollisista erityisruokavalioistasi. Ilmoitathan myös, mikäli aiot pitää tervehdyksen. Muista mainita viestissäsi myös mahdollinen plaseeraustoiveesi sekä osallistutko sillikselle.

Vuosijuhlamaksut suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä Kosmos Buranin tilille FI96 1134 3000 6492 60, käytäthän viitenumeroa 4598. Vuosijuhlat täytyy olla maksettuna ennen juhlia, viimeistään 4.4. Akateemisen silliaamiaisen voi maksaa samalla maksulla.

Kosmos Buranin hallitus toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi vuosijuhlillemme!

____________________________________________

Welcome to the third anniversary celebration of Kosmos Buran!

We will be celebrating our dear three-year-old student association of political science and sociology in Lappia house’s Saivo hall on April 9th 2016. We will start the celebration at 6 pm. The official after party will be at Nightclub HalfMoon.

A traditional breakfast after the annual celebration, “Sillis”, will be at DAS Kota on Sunday April 10th, starting at noon. More info about Sillis and its program will follow. The price of Sillis is 3 euros.

For the members of Kosmos Buran, the menu with alcohol costs 50 euros / Non-alcoholic menu 46 euros.

If you are not a member, the menu with alcohol costs 55 euros / non-alcoholic menu 51 euros.

The price includes a toast, cocktail and dessert menus and drinks.

Dress code: cocktail dress / dark suit. You are also welcome to take a plus-one with you.

To inform us of your attendance, please send an e-mail to hallitus@kosmosburan.fi, on March 26th at the latest and include the following information to your message: your choice of menu (meat / vegetarian), choice of drink (alcohol / non-alcoholic) and if you have any allergies. Also, please mention if you wish to give a greeting speech. Also inform us of your plus-one’s attendance, and if you will be attending Sunday morning’s Sillis in the same message.

You may address the payment to Kosmos Buran's account FI96 1134 3000 6492 60. Please use the index number 4598. The annual celebration must be paid before the celebration, on April 4th the latest.

Kosmos Buran warmly welcomes you to celebrate with us!