Jäsenyys

Kosmos Buranin jäsenet ovat politiikkatieteiden ja sosiologian pääaineopiskelijoita sekä opetus- ja tutkimushenkilökuntaa. Ainejärjestömme toimii tiedottajana, tapahtumien järjestäjäna sekä ensisijaisena edunvalvojana jäsenilleen. Jäsenmaksu on kertaluontoinen ja sen maksamalla saat elinikäisen jäsenyyden ainejärjestöömme.

Kosmos Buranin jäsenedut

• Sähköpostilista: ainejärjestömme tärkein tiedotuskanava
  • Info kursseista, korvaavuuksista ja muista opiskeluun liittyvistä asioista
  • Kahden viikon välein ilmestyvä Kosmos Buranin Muistilista, josta voit lukea uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista
  • Vinkkejä myös esimerkiksi harjoittelupaikkojen ja kesätöiden hakuun
  • Edunvalvonta: jos kohtaat ongelmia opintoihin tai yliopistoon liittyen, emme jätä sinua pulaan!
  • Tapahtumat: suurin osa tapahtumistamme on vain jäsenistölle suunnattuja. Muillekin kuin jäsenille suunnattuihin maksullisiin tapahtumiin jäsenet saavat yleensä huomattavaa alennusta. Tutustu lisää järjestämiimme tapahtumiin Toiminta-välilehdellä.
  • Haalarit! Vihreät opiskelijahaalarimme ovat vain jäsenistön oikeus.
  • Kosmos Buranin suljettu Facebook-ryhmä, joka toimii tärkeänä tiedotuskanavana sähköpostin ohella
  • Kosmos Buranin hallitukseen voi pyrkiä kuka tahansa jäsen, joka on innokas vaikuttamaan ainejärjestömme toimintaan. Lisäksi hallituksen kokoukset, kevätkokous ja syyskokous ovat jäsenillemme avoimia.

Näin liityt Kosmos Buranin jäseneksi

Kosmos Buraniin voivat liittyä Lapin yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunnassa valtio-opin, kansainvälisten suhteiden tai sosiologian pääaineopiskelijat sekä opetus- ja tutkimushenkilökunta. Kun haluat liittyä jäseneksi, maksa jäsenmaksu 35€ Kosmos Buran ry:n tilille käyttäen viitenumeroa, jonka saat rahastonhoitajaltamme. Muista lisäksi ilmoittaa hallitukselle osoitteeseen kosmosburan@ulapland.fi, että maksoit jäsenmaksun ja olet alamme ja yliopistomme pääaineopiskelija, opettaja tai tutkija. Tämän jälkeen lisäämme sinut sähköpostilistallemme ja pääset nauttimaan jäseneduistasi!

Vanhojen ainejärjestöjen P.S.C. Interin ja Habituksen jäsenet voivat liittyä Kosmos Buranin jäseneksi ilman jäsenmaksua.

Lisätietoja jäsenyydestä saa lähettämällä sähköpostia: hallitus (at) kosmosburan.fi

Maksuyhteys

Saaja: Kosmos Buran ry

IBAN: FI96 1134 3000 6492 60

BIC: NDEAFIHH

Maksuissa on aina käytettävä viitenumeroa. Oman viitenumerosi saat rahastonhoitajalta.