Jäsenyys

KOSMOS BURAN RY

Politiikan tutkimuksen ja sosiologian opiskelijoiden

ainejärjestö

Jäsenyys

Kosmos Buranin jäsenet ovat politiikkatieteiden ja sosiologian pääaineopiskelijoita sekä opetus- ja tutkimushenkilökuntaa. Ainejärjestömme toimii tiedottajana, tapahtumien järjestäjäna sekä ensisijaisena edunvalvojana jäsenilleen. Jäsenmaksu on kertaluontoinen ja sen maksamalla saat elinikäisen jäsenyyden ainejärjestöömme. Eli jäsenyytesi jatkuu myös opiskelujen jälkeen!

Kosmos Buranin jäsenedut

• Sähköpostilista: ainejärjestömme tärkein tiedotuskanava
  • Info kursseista, korvaavuuksista ja muista opiskeluun liittyvistä asioista
  • Viikon välein sähköpostilistalle ilmestyvä Muistilista, josta voit lukea erilaisia tiedotteita ja tietoa tulevista Kosmos Buranin (ja joskus muista) tapahtumista
  • Vinkkejä myös esimerkiksi harjoittelupaikkojen ja kesätöiden hakuun
  • Edunvalvonta: jos kohtaat ongelmia opintoihin tai yliopistoon liittyen, emme jätä sinua pulaan!
  • Tapahtumat: suurin osa tapahtumistamme on vain jäsenistölle suunnattuja. Muillekin kuin jäsenille suunnattuihin maksullisiin tapahtumiin jäsenet saavat yleensä huomattavaa alennusta. Tutustu lisää järjestämiimme tapahtumiin Toiminta-välilehdellä.
  • Haalarit! Vihreät opiskelijahaalarimme ovat vain jäsenistön oikeus.
  • Kosmos Buranin suljettu Facebook-ryhmä, joka toimii tärkeänä tiedotuskanavana sähköpostin ohella
  • Kosmos Buranin hallitukseen voi pyrkiä kuka tahansa jäsen, joka on innokas vaikuttamaan ainejärjestömme toimintaan. Lisäksi hallituksen kokoukset, kevätkokous ja syyskokous ovat jäsenillemme avoimia. Jäsenistö saa myös hallituksen kokousten pöytäkirjat luettavakseen.

Näin liityt Kosmos Buranin jäseneksi

Kosmos Buraniin voivat liittyä Lapin yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunnassa valtio-opin, kansainvälisten suhteiden tai sosiologian pääaineopiskelijat sekä opetus- ja tutkimushenkilökunta. Kun haluat liittyä jäseneksi, maksa jäsenmaksu 35€ Kosmos Buran ry:n tilille käyttäen viitenumeroa, jonka saat rahastonhoitajaltamme. Muista lisäksi ilmoittaa hallitukselle osoitteeseen kosmosburan@ulapland.fi, että maksoit jäsenmaksun ja olet alamme ja yliopistomme pääaineopiskelija, opettaja tai tutkija. Tämän jälkeen lisäämme sinut sähköpostilistallemme ja pääset nauttimaan jäseneduistasi!

PS: Uusi fuksi! Mikäli syksyn lukuvuosi ei ole vielä alkanut, ei kiirettä! Syksylllä sinua opastetaan liittymään jäseneksi helpoksi.

Vanhojen ainejärjestöjen P.S.C. Interin ja Habituksen yhä opiskelevat jäsenet voivat liittyä Kosmos Buranin jäseneksi ilman jäsenmaksua.

Lisätietoja jäsenyydestä saa lähettämällä sähköpostia: kosmosburan@ulapland.fi

Maksuyhteys

Saaja: Kosmos Buran ry

IBAN: FI96 1134 3000 6492 60

BIC: NDEAFIHH

Maksuissa on aina käytettävä viitenumeroa. Oman viitenumerosi saat rahastonhoitajalta.

kosmosburan@ulapland.fi