Liikunta

Liikunta


Rovaniemellä opiskelijoille on tarjolla monipuoliset liikuntamahdollisuudet niin omatoimisesti, Lapin korkeakoulukonsernin sekä oman ainejärjestömme kautta. Luonnollisesti lenkkeilyyn, hiihtoon ja muuhun omatoimiseen ulkoiluun mahdollisuudet ovat Lapin luonnossa loistavat.


Lapin korkeakoulukonsernin sporttipassilla pääset edullisesti osallistumaan mm. ohjattuihin liikunta-aktiviteetteihin, kuntosalivuoroille, kiipeilyyn, erilaisiin palloilulajeihin jne. Sporttipassikalenteri löytyy:

https://blogi.eoppimispalvelut.fi/korkeakoululiikunta/rovaniemi/. 


Kosmos Buran ry ei jätä jäseniään liikkumatta! 

Ainejärjestön urheilusta kuulee helpoiten Facebook-ryhmän kautta:

https://www.facebook.com/groups/5508454707/


Yhdessä käymme usein pelailemassa jotain hauskaa: jalkapalloa, pesäpalloa, norsupalloa tai mitä ikinä keksitäänkään! Taidot eivät ole välttämättömiä, sillä meitä on kaiken tasoisia. Urheiluvaatteet, sopivat jalkineet ja iloinen mieli riittää. Usein urheilutuokioihimme otamme mukaan myös muita ainejärjestöjä. Urheilu on siis hyvä tapa tavata ihmisiä poikkitieteellisesti!


YTK:lla on myös yhteinen liikuntasalivuoro. Siitäkin löytyy Facebook-ryhmä, josta näkee mitä lajia on suunniteltu millekin viikolle: https://www.facebook.com/groups/235386474044350/.


Kosmos Buranilla on yhteinen salibandy-joukkue Remburssi ry:n kanssa sekä YTK:n yhteinen hallijalkapallojoukkue A-siiven Palloveikot. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Pelaaminen ei ole hampaat irvessä puurtamista. Ei se matkatapa, vaan seura!


Lisäksi ympäri vuoden Rovaniemeläisille opiskelijoille järjestetään erinäisiä suurempia liikuntatapahtumia, kuten hankifutisturnaus tai SportApprot. Lapin yliopiston opiskelijana ja etenkään Kosmos Buranin jäsenenä ei siis todellakaan jää tekosyitä olla harrastamatta liikuntaa.