Jäsenyys

Kosmos Buranin jäsenet ovat politiikkatieteiden ja sosiologian pääaineopiskelijoita sekä opetus- ja tutkimushenkilökuntaa. Ainejärjestömme toimii tiedottajana, tapahtumien järjestäjäna sekä ensisijaisena edunvalvojana jäsenilleen. Jäsenmaksu on kertaluontoinen, sen maksamalla saat elinikäisen jäsenyyden ainejärjestöömme. Jäsenyytesi jatkuu siis myös opiskelujen jälkeen!

Kosmos Buranin jäsenedut:

• Sähköpostilista: ainejärjestömme tärkein tiedotuskanava.
    • Saat sähköpostiisi viikottaisen Muistilistan, josta löytyy tietoa tulevista tapahtumista sekä tärkeitä tiedotteita.
  • Info: opiskeluun liittyvät asiat, kurssit ja korvaavuudet.
  • Vinkit esimerkiksi harjoittelupaikkojen ja kesätöiden hakuun.
  • Edunvalvonta: et jää pulaan, vaikka kohtaisit ongelmia opintoihin tai yliopistoon liittyen.
  • Tapahtumat: suurin osa tapahtumistamme on vain jäsenistölle suunnattuja. Muillekin kuin jäsenille suunnattuihin maksullisiin tapahtumiin jäsenet saavat yleensä huomattavaa alennusta.
  • Haalarit: vihreät opiskelijahaalarimme ovat vain jäsenistön oikeus.
  • Kosmos Buranin suljettu Facebook-ryhmä: tärkeä tiedotuskanavana sähköpostin ohella.
  • Kosmos Buranin hallitus: hallitukseen voi pyrkiä kuka tahansa jäsen, joka on innokas vaikuttamaan ainejärjestömme toimintaan. Lisäksi hallituksen kokoukset, kevätkokous ja syyskokous ovat jäsenillemme avoimia. Jäsenistö saa myös hallituksen kokousten pöytäkirjat luettavakseen.

Kuka pääsee jäseneksi?

Kosmos Buraniin voivat liittyä Lapin yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunnassa valtio-opin, kansainvälisten suhteiden tai sosiologian pääaineopiskelijat sekä opetus- ja tutkimushenkilökunta. Vanhojen ainejärjestöjen P.S.C. Interin ja Habituksen yhä opiskelevat jäsenet voivat liittyä Kosmos Buranin jäseneksi ilman jäsenmaksua.

Näin liityt Kosmos Buranin jäseneksi

Kosmos Buranin jäsenyys ostetaan Kide.appin välityksellä. Jäsenmaksun maksaa 35€. Jäsenyys on ikuinen. Muista ilmoittaa osoitteeseen kosmosburan@ulapland.fi jäsenyyden ostosta. Tämän jälkeen lisäämme sinut sähköpostilistallemme ja pääset nauttimaan jäseneduistasi.

Lisätietoja jäsenyydestä saa lähettämällä sähköpostia: kosmosburan@ulapland.fi

Muu maksuyhteys

Saaja: Kosmos Buran ry

IBAN: FI96 1134 3000 6492 60

BIC: NDEAFIHH

Maksuissa on aina käytettävä viitenumeroa. Oman viitenumerosi saat rahastonhoitajalta.